Rendelés elállás, termék visszaküldés

Rendelés elállás, termék visszaküldés

A termék visszaküldésére 14 nap áll rendelkezésére a termék megérkezésétől.

Célunk hogy azon ügyfelek akik rendeléstől el szeretnének állni a legnagyobb tisztelettel és gyorsasággal szolgáljuk ki. Célunk hogy a termék átvétele után 14 munkanapon belül utalni tudjuk a vételárat.

Amennyiben úgy dönt, hogy a terméket szeretné visszaküldeni és visszakapni a pénzét, kérjük töltse ki online formunkat:

RENDELÉSTŐL VALÓ ELÁLLÁS

vagy ha papír alapon szeretné kitölteni, kérjük kattintson ide. 

Ha az online formot töltötte ki, akkor elég a számlamásolatot és a terméket, annak minden hozzávalójával a telephelyünk címére küldenie: 1033 Bp, Csikós utca 8. 1em 11 ajtó

Amennyiben papír alapon tölti ki az elállási nyilatkozatot, kérjük azt is csatolja a csomaghoz.

 

FIGYELEM!

Kérem vegye figyelembe amennyiben a termék használt vagy használati nyomokkal érkezik vissza az ÁSZF-ben feltüntetett 10.15 pont szerint érték csökkentett termékként tudjuk visszavásárolni a terméket.

"Abban az esetben, ha a fogyasztónak minősülő Vásárló a termék megvásárlására irányuló szerződéstől egyoldalú nyilatkozattal eláll, azonban az elállással érintett terméket annak jellege, tulajdonságai, illetve működése megállapításához szükséges használatot meghaladó mértékben használta, a termékben bekövetkező értékcsökkenésért felelősséggel tartozik. Ezen értékcsökkenéssel arányos összeget a STUFFY az elállási joggal érintett termék vételárának visszatérítése során érvényesíti, azaz ezen összeget a visszatérítendő vételárból beszámítással levonja. Az értékcsökkenés nagysága az elállással érintett termék jellege, értéke (vételára), valamint a fentiek szerinti használatból eredő kopás/elhasználódás mértéke alapján kerül megállapításra."

A visszaküldés költségei a fogyasztót terhelik. Utánvétes küldeményt nem áll módunkban átvenni.

Az elállásról bővebb információt talál az ÁSZF 10. pontjában: kattintson ide.