Okosóra vélemények

A Malbini webáruház kizárólag minőségi, előre letesztelt és kipróbált okosórákat forgalmaz. Ügyfélszolgálatunk pedig készséggel áll a vásárlók rendelkezésére, ha elakadnának az okosóra beállításában. 

A Több, mint Testőr magazin stábja nemrég ellátogatott üzletünkbe is, ahol a legújabb óráinkat és funkciókat mutattuk be.

 

Vásárlóink elégedettségét mi sem igazolja jobban, mint a rengeteg okosóra vélemény és visszajelzés, amiket az ügyfeleinktől kapunk a termékeinkkel kapcsolatban. Most ezek közül szemezgettünk:

KidSafe Vision gyerek okosóra magyar menüvel

KidSafe Vision pink gyerek okosóra

Az órát 8 éves lányomnak vásároltuk. Gyönyörű darab, egyszerű beüzemeléssel, könnyű kezelhetőséggel, kiváló hangminőséggel. Az akkumulátor 4-5 napig bírja egy feltöltéssel.
Nagyon meg vagyunk elégedve vele, s bár nem a legkedvezőbb árfekvésű gyerek okosóra, de ez tükröződik is a minőségében.

5*

Maximálisan elégedett vagyok. Nagyon jó kis óra. Mindent tud, amit kell. Kislányom imádja. Ezer köszönet a gyors telefonos segítségért! Örülök, hogy Titeket választottunk😊

Szuper óra

Az eladó maximálisan segítőkész, örülünk, hogy ezt az órát választottuk. Még csak pár napja használjuk, fiam nagyon szereti.

Szeretjük!

Nagyon szereti az unoka és a lányom is. Köszönjük a segítséget a kiválasztáshoz nem ment volna nélkületek. Ha probléma felmerül, akkor azonnal tud a lányom telefonálni és rögtön segítenek ez nagyon sokat számít.

Vízálló és jobb legtöbb óránál

Nektek köszönhetõen azt is tudom, hogy mit jelent az IP67 minõsítés. Már több mint féléve használja a gyerek az órát és semmi baja. Alkalmazása lehetne fejlettebb, de ígyis tudom ajánlani

KidSafe Plus 4G gyerek okosóra

KidSafe Plus 4G pink gyerek okosóra

Minden a leírásnak megfelelő. A munkatárs segítőkész volt!!!

Nagyon jo a termék .

Nagyon jo a termék . A cégtől nagyon sok segitséget kaptam az óra beállitásához. Az órát és a céget mindenkinek csak ajánlani tudom.

KidSafe Junior kamerás gyerek okosóra

Kidsafe junior

Tökéletes az óra,kisgy3rmek is könnyen tudja használni.Az ügyfélszolgálatnak is sok köszönet mert mindenben segítettek

Kék színū lett végül

Végül becseréltük a kék színūre és köszönjük a készséges segítséget. Már féléve használja a gyerek és minden rendben van vele, így már tudtam is értékelni. Zsóka

Tökéletes

3 hétig kerestem az okos órák között a megfelelőt. Szerintem jó választás volt :)

Okos kis óra

Nem egy vízálló verzió, de a célnak megfelel ha a gyerek elég nagy és tud vigyázni rá. Árérték arányban ez tūnt jónak és nincs vele baj. Remélem majd az alkalmazás is idõvel fejlõdni fog, de az összes okosórába ugyanez van ha jól láttam.

Ahol még olvashatsz rólunk:

Origo logo   A gyerek okosórák előnyei: 7+1 érv, hogy okosórát vásárolj gyermekednek! Végre egy kütyü, ami megmozgatja gyermekét – aktivitásmérővel és játékos kihívásokkal az egészségesebb jövőért