Gyakori kérdések - Gyerek okosórák

Nem tudom beírni a PIN kódot.
A PIN megadása a készülékben nem lehetséges. A SIM kártyát vissza kell tenni egy telefonba és ott kell kiiktatni a PIN-t.

Offline hiba. A készülék nem kommunikál az alkalmazással.
Az offline hiba esetén egy parancs SMS-t kell küldeni az órában lévő SIM kártya számára. Ezzel aktiválni lehet az adatforgalmat a kártyán. 

Siker esetén egy válasz sms-t kapunk

Szolgáltató SMS szövege
Telenor
Vegye fel velünk a kapcsolatot ( Malbini vásárlók)
Telekom
pw,123456,apn,internet,,,21630#
Vodafone havi előfizetés
pw,123456,apn,internet.vodafone.net,,,21670#
Vodafone feltöltő kártyás
pw,123456,apn,vitamax.internet.vodafone.net,,,21670#
Gyári visszaállítás
123456.factory#


A GPS nem pontos

A gyerek okosórák több helymeghatározási technológiával is el vannak látva pl. GPS, LBS és WIFI. Mindig azt a rendszert használja a készülék ami elérhető. Ez legtöbb esetben az LBS (bázis álomás). Amennyiben azt szeretné, hogy pontosabb adatoka mutasson az óra kapcsolja ki az LBS funkciót a Beállítások menüpont alatt.
 
Az óra hamar lemerül.

Az akkumulátor rendes használat mellet 1-2 napot kell kibírjon. Az akkumulátor teljesítménye nagyban függ attól, hogy a helymeghatározás milyen gyakran küldi az óra helyzetét.

A Beállítások alatt az Üzemmód menüpontban alapból 1 perces gyakoriságú helyzet megosztás van beállítva. Ezen a beállításon maximum 6 órát képes az akku működni. Ezt tegyük át a 10 perces vagy az 1 órásra. Így az akkumulátor is tovább fog tartani.

Kérjük ellenőrizze az adatforgalmat ugyanis ha elfogy az óra 2 másodpercenként próbálkozik csatlakozni aminek az eredménye hogy 3-5 óra alatt le is merül.

Új fiókot szeretnék regisztrálni az gyerek órára.

Amennyiben új fiókot szeretne regisztrálni a készülékre kérem az IMEI számot küldje el egy emailben ügyfélszolgálatunka részére.

Hogyan lehet beállítani a pontos időt?

Az időt az alkalmazáson belül lehet beállítani. A beállítások alatt lehet megtalálni az Értesítések menüpont alatt. (el van írva a fordítás).

Itt ki kell választani a +1 időzonát. Ezt követően az óra helyes időt fog mutatni.

Magán/Privát telefonszámot mutat amikor hív a gyerekóra

Ez a probléma a Telekomos hálózat esetén szokott jelentkezni. A megoldás a következő. A SIM kártyát vissza kell helyezni egy okosórában és a 1414-re küldeni kell a következő sms-t: -SZAMTILTAS

Fontos hogy a - jel és nagy karakterekkel legyen minden írva.