Egyre gyorsabban növekvõ online marketing piac tökéletes környezetet biztosít, olyan vállalkozó szellemū fiatalok számára, mint a Malbini digitális fókuszú csapata;

Ahogyan a legjobb szörfösök is teszik, mi is úgy döntöttünk, hogy beevezünk ebbe a digitális óceánba, hogy meglovagoljuk az általunk elképzelt legjobb hullámot! Úgy gondoljuk, hogy felkészültünk és kellõ tudással rendelkezünk ahhoz, hogy véghez vigyük céljainkat. Ez a weboldal a szörfdeszkánk és csak akkor szeretnénk partot érni, ha körbeértük a teljes világot..

Egészen a piackutatástól kezdve, marketing stratégia, üzleti terv, márka pozícionáláson keresztül a technikai felépítésig mindent kidolgoztunk azért, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják tõlünk. Indulásunktól számítva pedig minden errõforrásunkat és fejlesztésünket abba fektetjük, amit a fogyasztói visszajelzésekbõl kinyerünk.


Nem célunk egyedi megoldásokat vagy termék kínálatot nyùjtani! Pusztán egy már évekóta meglévõ piacon szeretnénk versenyképes szolgáltatást kínálni. Termék kínálatunk (okosórák, okos karkötõk, hajvasalók, hegyenesítõk, hajfésūk stb.) tükrözi csapatunk és látogatóink érdeklõdését, melyet nagyon szívesen tovább bõvítünk a vásárlóink igényei szerint.

Malbini nem egy márka a sok közül, nem is az egyetlen, de egy biztosan, melyet érdemes megjegyeznie! Egyedi vásárlók toborzása mellett, csapatunk szívesen fogadja a viszonteladói megkereséseket is.

Malbini - “Hasznos és Találékony”